Tømrer i Esbjerg

Hos Mikkelsen Tømrer og Snedker udfører vi arbejde som tømrer i Esbjerg for både privat og erhverv.
Vi har fokus på at levere høj kvalitet, hvilket betyder, at vi aldrig afleverer en opgave, før vi selv kan stå inden for opgaven og er tilfredse med resultatet.

Tømrer Esbjerg

Hos Mikkelsen Tømrer og Snedker er kvalitet og det gode tømrerarbejde i højsædet. Vores ansatte er fagligt kompetente og uddannet til at udføre alle former for tømreropgaver. For dig vil det betyde, at du vil blive mødt med en dygtig tømrer uanset om du skal have udskiftet vinduer, tag eller have lavet en totalrenovering.

Søger du en tømrer i Esbjerg?

Hos Mikkelsen Tømrer og Snedker har vi mange opgaver som tømrer i Esbjerg. Søger du en tømrer i Esbjerg, så vil Mikkelsen Tømrer og Snedker være et oplagt valg til en professionel samarbejdspartner.

Vi har stor erfaring indenfor renovering af alle størrelser, som kræver den rette finesse og sans for detaljerne.

I Esbjerg findes der mange ældre boliger, hvor det kræver en tømrer med både erfaring og kompetence uanset om der er tale om renovering, udskiftning af vinduer, nyt tag eller noget helt andet.

Vi løser alle tømreropgaver i Esbjerg med respekt og ydmyghed. Når du vælger Mikkelsen Tømrer og Snedker som din samarbejdspartner til din næste tømreropgave, så er du i centrum hele vejen, og vi forlader dig ikke før vi er 100% tilfredse med resultatet.

Arbejdsopgaverne spænder vidt – vi kan hjælpe med køkkenopsætning, lægge nyt gulv, bygge en træterrasse eller stå for totalentreprise på en gennemgribende totalrenovering af hele dit hus.

Leder du efter en professionel og pålidelig tømrer i Esbjerg eller har du spørgsmål til en tømreropgave? Kontakt os til en uforpligtende snak i dag.

Tømrerfirma med lokal kendskab til Esbjerg og omegn

Tømrerfirmaet Mikkelsen Tømrer og Snedker består af brødrene Mads og Bo Mikkelsen. Vi holder til i Varde, men vi har rigtig mange kunder i Esbjerg og omegn. Det betyder, at vores lokal kendskab til Esbjerg er stort.

Hos Mikkelsen Tømrer og Snedker mener vi, at et godt lokalkendskab til Esbjerg er vigtigt for at kunne opfylde de behov og ønsker der måtte være hos vores kunder i Esbjerg.

Et godt lokalkendskab betyder også, at vi har et rigtig godt samarbejde med de rette leverandører af materialer. Vi opnår gode rabatter på vores materialer, hvilket kommer vores kunder til gode. Det betyder, at vi hos Mikkelsen Tømrer og Snedker er konkurrencedygtige på prisen.

Mangler du en tømrer i Esbjerg? Så kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud i dag.

Esbjerg er en by i udvikling

Esbjerg er en by i rivende udvikling både for privat og erhverv. Det er en enormt spændende by for os som tømrervirksomhed at arbejde i.

Kreativitet og funktionelle løsninger indenfor tømrerarbejde er vigtige for en by i udvikling som Esbjerg.

Lad os arbejde sammen om dit næste projekt. Uanset om du skal have bygget nyt hus, lavet totalrenovering eller udført en mindre tømreropgave, så står vi klar til at guide og vejlede dig hele vejen.