Forefaldende tømrerarbejde

Har du nogle mindre opgaver, du ikke selv har tid til eller kan ordne, så kommer vi gerne og klarer dem for dig. Det kan være snedkeropgaver, en ny havelåge, en stalddør, et stakit eller for eksempel udskiftning af enkelte tagplader.

Læs mere

Lægning af trægulv

Står du og overvejer at få lagt et nyt trægulv i dit hjem? Så er du langt fra alene! 

Læs mere

Montering af køkken

Er du på udkig efter en professionel køkkenmontør til at udføre montering af køkken? Så er Mikkelsen Tømrer & Snedker her for at hjælpe dig med at opfylde dine køkkendrømme.

Læs mere

Ny træterrasse i Esbjerg

Går du og drømmer om at få bygget en ny træterrasse, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Mikkelsen Tømrer og Snedker kan hjælpe dig med lige netop dette. Vi har efterhånden bygget en del træterrasser, og kan derfor rådgive og vejlede til hvad der passer bedst til lige netop dit hus og dine ønsker.

Læs mere

Nybyggeri i Esbjerg og Varde

Hos Mikkelsen Tømrer og Snedker er vi eksperter i nybyggeri, vi foretager alle former for nybyggeri, både til erhverv og til private. Mikkelsen Tømrer og Snedker er en lille tømrer- og snedkervirksomhed, som holder til i Næsbjerg tæt på Varde og Esbjerg. Vi leverer gerne et nybyggeri, lige meget om det er nybyggeri til private eller nybyggeri til erhverv.

Læs mere

Nyt tag

Trænger dit tag til en udskiftning, så kan vi hjælpe dig. Vi har stor erfaring med tagarbejde og tagkonstruktioner. Vi tager os af alle opgaver vedrørende tag som nye spær og lægning af selve det nye tag. Vi laver også tage på nybyg.

Læs mere

Opsætning af loft

Står du og skal have opsat et nyt loft i din bolig eller virksomhed i Næsbjerg, Esbjerg eller Varde? Så er du kommet til det rette sted. 

Læs mere

Opsætning af skillevæg

Er du på udkig efter en pålidelig og professionel tømrer og snedker, til opsætning af skillevæg i dit hjem eller på din arbejdsplads? Så er du kommet til det rette sted! 

Læs mere

Tagreparation

Er dit tag i dårlig stand? Har du brug for tagreparation i Næsbjerg, Esbjerg eller Varde? Så er du kommet til det rette sted. 

Læs mere

Tilbygninger

Er pladsen blevet lidt trang, kan løsningen være en ny tilbygning. Tilbygning er en stor del af arbejdet hos Mikkelsen Tømrer og Snedker. Vi tager altid gerne en snak om de muligheder, vi kan bidrage med, hvis du skal have lavet en tilbygning.

Læs mere

Totalrenovering af hus

Går du med overvejelser om totalrenovering af dit hus eller måske bare en mindre ombygning? Der er rigtig mange muligheder og overvejelser, man skal gøre sig, inden man begynder på en totalrenovering af sit hus.

Læs mere

Udebygninger

Hvis du overvejer at bygge en udebygning, er der mange overvejelser, der skal gøres, og beslutninger der skal tages. Du ved sikkert allerede, hvilken opgave den nye udebygning skal løse for dig, der kan dog være mange udfordringer, inden målet nås.

Læs mere

Udskiftning af vinduer og døre

Hos Mikkelsen Tømrer og Snedker tilbyder vi udskiftning af vinduer og døre, såvel som montering af vinduer og døre i nybyggeri. Det er rigtig vigtigt at få skiftet sine vinduer og døre, især hvis det trækker ind eller hvis indeklimaet er dårligt. 

Læs mere