Drømmer du om nybyggeri? Hos Mikkelsen Tømrer & Snedker tilbyder vi totalentreprise på nybyggeri. 

Mikkelsen Tømrer og Snedker holder til ved Varde tæt på Esbjerg. Når du skal bygge nyt, kan vi hos Mikkelsen Tømrer og Snedker stå for hele processen fra første blyantsstreg til overlevering af nøglen til det færdige hus.

Der er meget at tage stilling til, når man kaster sig ud i nybyggeri, og derfor er det vigtigt at have den rigtige faglige opbakning, som kan styre processen for dig.

Vi står gerne for totalentreprisen for dig, så du er sikker på, at det bliver en helt igennem professionel byggeløsning, men vi kan også træde til som underentreprenør på udvalgte opgaver. Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om dine planer for nybyggeri.

Nybyggeri

Vi kan hjælpe dig med din drøm om nybyggeri

Hos Mikkelsen Tømrer og Snedker er vi eksperter i nybyggeri, vi foretager alle former for nybyggeri, både til erhverv og til private. Mikkelsen Tømrer og Snedker er en lille tømrer- og snedkervirksomhed, som holder til i Næsbjerg tæt på Varde og Esbjerg. Vi leverer gerne et nybyggeri lige meget om det er til private eller nybyggeri til erhverv.

Går du med tanken om et nybyggeri, er et samarbejde med Mikkelsen Tømrer og Snedker et rigtig godt valg. Vi har erfaringen og rådgiver gerne i forhold til alle byggeriets faser. Vi er erfarne, kender markedet, og vi følger hele tiden med i, hvad der sker af nye tiltag på markedet.

Når man går i gang med et nybyggeri, er der rigtig mange ting, der skal tages stilling til. Ud over valg af materiale både indvendigt og udvendigt, er der omgivelserne, placering af byggeriet, blandt andet i forhold til solen, tilkørselsforhold, og i det hele taget hvordan man kan bygge allermest fordelagtigt i forhold til gældende lokalplan.

Mikkelsen Tømrer og Snedker er vant til at tage stilling til denne type spørgsmål og kan derfor føre dig trygt igennem hele nybyggeriet. Hos Mikkelsen Tømrer og Snedker sætter vi tryghed og kvalitet i absolut top, og vil du vide mere eller booke et møde, så kontakt os for en uforpligtende snak.

Inden du begynder dit nybyggeri

Inden du begynder dit nybyggeri, er der et stort planlægningsarbejde, der skal gøres. Ud over alle de ting, der skal tages stilling til i forhold til tegninger, materialevalg, placering af nybyggeriet og forhold i lokalplanen, er det vigtigt, at grunden og undergrunden også er i orden. For mange kan det være svært at overskue et nybyggeri fra start til slut, men der er også mange spørgsmål at tage stilling til undervejs. Med Mikkelsen Tømrer og Snedker som samarbejdspartnere kommer du kun til at tage stilling til de sjove spørgsmål. Vi er professionelle og har kun de bedste samarbejdspartnere. Alle de kedelige spørgsmål håndterer vi gerne for dig, så du med Mikkelsen Tømrer og Snedker får en god oplevelse og følelsen af tryghed hele vejen gennem dit nybyggeri.

Når du skal bygge nyt, kan vi hos Mikkelsen Tømrer og Snedker stå for hele processen fra første blyantsstreg til overlevering af nøglen til det færdige hus.

Der er meget at tage stilling til, når man kaster sig ud i nybyggeri, og derfor er det vigtigt at have den rigtige faglige opbakning, som kan styre processen for dig.

Vi står gerne for totalentreprisen på dit nybyggeri, så du er sikker på, at det bliver en helt igennem professionel byggeløsning, men vi kan også træde til som underentreprenør på udvalgte opgaver.

Hvad er prisen for et nybyggeri?

For mange kan det være svært at regne den færdige pris på et nybyggeri, da der er rigtig mange ting at tage højde for. Hos Mikkelsen Tømrer og Snedker lægger vi et stort arbejde i planlægningen af nybyggeriet, ligegyldigt om vi er valgt som firma til at klare totalentreprisen, eller om vi er valgt til underleverandør. Vi gør meget ud af den indledende rådgivning i forhold til materialer, placering på grunden og muligheder i forhold til lokalplanen. Når der er styr på alle disse faktorer, er faktisk ikke så svært at lave en pris, der holder hele vejen igennem. Det er vigtigt for Mikkelsen Tømrer og Snedker, at det færdige resultat er lige præcis det, du som kunde drømte om. Derfor er vi også stærke, når vi snakker budgetter. Vi prioriterer højt, at der er styr på byggepladsen, at der er pænt ryddet, at kvaliteten hele vejen er i top, og at budgettet ikke overskrides, så du som kunde er rigtig godt tilfreds den dag, du får nøglen til dit nybyggeri.

Få et tilbud på dit nybyggeri

Hos Mikkelsen Tømrer og Snedker tager vi alle former for nybyggeri ind, uanset om det er erhverv eller privat nybyggeri, totalentreprise eller som underleverandør. Vi kan hjælpe dig igennem og være den samarbejdspartner, der fører dig trygt igennem hele processen.

Vi tager gerne en uforpligtende snak og leverer et tilbud på dit nybyggeri. Mikkelsen Tømrer og Snedker er med hele vejen, og vi sørger for, at du når i mål på bedste måde. Kontakt os for en uforpligtende snak og lad os give et bud på et problemfrit og inspirerende forløb på dit nybyggeri.