Leder du efter en stabil samarbejdspartner til at udføre arbejde som tømrer i Varde og omegn.

Så er Mikkelsen Tømrer og Snedker den rigtige løsning for dig – hvad enten det er til privat eller erhverv i Varde og omegn.

Tømrer Varde

Med hovedsæde i Næsbjerg lige uden for Varde, har vi stor kendskab til det lokale område, og udfører en lang række opgaver som tømrer i Varde. Vi laver alt fra forfalden tømrerarbejde til totalrenovering af dit hus. Hos Mikkelsen Tømrer og Snedker går vi højt op i kvaliteten og udførelsen af vores arbejde hos dig, og afleverer altid et resultat vi selv er stolte af at kunne overrække.

Alle vores ansatte er dygtige, uddannede håndværkere med stor passion for tømrerfaget. Dette sikrer dig et professionelt resultat, uanset om taget trænger til reparation eller det er mindre tømreropgaver i Varde.

En tømrer i Varde til dit behov

Hos Mikkelsen Tømrer og Snedker løser vi alle opgaver inden for tømrerfaget, og sikrer dig et prangende resultat hver eneste gang. Vi har fuldt fokus på valg af materialer, og giver dig gerne professionel råd og vejledning omkring det endelige valg, så du i sidste ende bliver 100% tilfreds. Med det rigtige materialevalg kan du spare penge og besværet, så resultatet bliver en langsigtet investering med udsigt til langvarig holdbarhed.

Du står måske og mangler en udendørs bygning, såsom en garage, et skur til haven, en stald eller et nybyggeri. Vi udfører alle tømreropgaver – lige fra de helt små til de helt store – og med vores erfaring og viden kan vi i fællesskab komme i mål med et tilfredsstillende resultat.

Vi følger hele tiden med på markedet, og sørger for at opdatere vores medarbejdere med det nyeste viden inden for materialer og teknikker, så vi kan udføre vores tømrerarbejde på den mest effektive måde.

I det moderne, grønne Danmark taler man ofte om energioptimering i forbindelse med boligen. Der kan være masser af penge at spare – eksempelvis hvis du har et gammelt hus, der trænger til en vinduesudskiftning. Kontakt os og se, hvad vi kan gøre for at effektivisere dit varmeforbrug, og give dig muligheden for at spare penge.

Med Varde i hjertet

Tryghed for dig som kunde betyder meget for os i Mikkelsen Tømrer og Snedker, og du kan stille spørgsmål til den besøgende tømrer omkring processen og tømrer arbejdet. Vi holder et højt service niveau, og du er altid velkommen til at ringe til enten Bo (22 61 10 06) eller Mads (21 40 51 11), hvis du har ændringer eller tilføjelser til vores aftale. Det er yderst vigtigt for os, at du får den bedste oplevelse, og føler dig tryg hele vejen i gennem processen.

Hvis du bor i, omkring eller uden for Varde så ringer du bare! Vi er din lokale tømrer i Varde og omegn. Mikkelsen Tømrer og Snedker er et landsdækkende tømrerfirma, der giver dig et godt resultat hver gang. Vi giver dig god sparring med dygtige håndværkere, der ved hvad de snakker om.

Kontakt os i dag på telefon 21405111 (Mads), 22611006 (Bo), pr. mail info@mikkelsents.dk eller via kontaktfomularen på hjemmesiden. Så giver vi en uforpligtende snak omkring dit næste tømrerprojekt, og taler i gennem, hvad vi kan gøre for dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!