Drømmer du om en ny træterrasse?

Går du og drømmer om at få bygget en ny træterrasse, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Mikkelsen Tømrer og Snedker kan hjælpe dig med lige netop dette.

Vi har efterhånden bygget en del nye træterrasser, og kan derfor rådgive og vejlede til hvad der passer bedst til lige netop dit hus og dine ønsker.

Vi holder til i Næsbjerg, og kører ud til private samt erhvervskunder nær Næsbjerg, Varde, Esbjerg & omegn for at bygge nye træterrasser.

Få en ny træterrasse i kvalitetsmaterialer i Esbjerg, Varde og omegn 

Så om det er en overdækket ny træterrasse, eller om den skal være bygget med udsigt over haven eller måske med en sandkasse til børnene, så er det kun dine tanker der sætter begrænsningerne for hvad og hvordan din nye træterrasse skal se ud.

Det kan også være at du ønsker at ombygge eller udvide din nuværende træterrasse eller ønsker en anden form for terrasse, så kan vi også være behjælpelige med byggeløsninger i kvalitetsmaterialer.

Vi kan også hjælpe hvis din træterrasse trænger til en kærlig hånd i forbindelse med større og mindre reparationer samt vedligeholdelse af din træterrasse.

Hvad koster en ny træterrasse?

Prisen på en ny træterrasse er der rigtigt stor forskel på, da der er en del forskellig faktorer der spiller ind bl.a.:

  • Hvor stor din nye træterrasse skal være
  • Hvilket materiale den skal laves i
  • Hvilke ønsker du har til udseendet på den samt dens funktion

Ring til os og få et uforpligtende tilbud på din nye træterrasse

Hvis du går med en drøm om at, få bygget din drømme terrasse - så ring til os i dag og hør nærmere om mulighederne for din kommende terrasse eller mulige ændringer ved din nuværende.
Ring på 21 40 51 11 eller benyt vores kontaktformular.