Bor du i et ældre hus, som du ønsker at foretage energioptimering på? Så lad Mikkelsen Tømrer og Snedker stå for opgaven. Vi har stor erfaring med energioptimeringer og hjælper dig gerne med at finde ud af, hvordan du opnår energibesparelser på dit hus. 
Vi holder til i Næsbjerg, som ligger tæt ved både Varde og Esbjerg, men vi har kunder i hele landet. Vi ønsker at levere kvalitet til alle vores kunder, men stadigvæk til en konkurrencedygtig pris.

Energioptimering af bolig

Hvad er energioptimering?

Ved energioptimering analyserer man huset og energiforbruget af lys, varme og el. Der kan være mange penge at spare ved for eksempel at skifte vinduer, men udbyttet skal også kunne svare sig i forhold til din investering. Der er stor forskel på, om huset er fra 70’erne eller 30’erne.
Hvis du eksempelvis ønsker at efterisolere taget på huset og derefter få lagt et nyt tag på huset, så står vi gerne til rådighed for hele denne proces. 
Med udgangspunkt i dit hus er du altid velkommen til at kontakte os og tage en snak om hvilke muligheder, der er for at energioptimere dit hus. Vi kommer med professionel rådgivning til, hvad der bedst kan svare sig og hjælper dig hele vejen igennem processen. 

Tilskud ved energioptimering af dit hus

Når du vælger at energioptimere dit hus, er der tilskud af hente, som hjælp til den økonomiske udskrivning. Vi har styr på hvilke krav der findes til husene i dag samt hvilke forbedringer det er muligt at få tilskud til.

Hvad koster en energioptimering af et hus

Prisen på en energioptimering vil altid være forskellig fra hus til hus. Det kommer især an på husets nuværende tilstand og hvordan man vælger at energioptimere det. Vi giver gerne et uforpligtende og konkurrencedygtig tilbud på energioptimering af dit hus.

Kontakt os for energioptimering af dit hus

Hos Mikkelsen Tømrer og Snedker svarer vi gerne på de spørgsmål du måtte have i forhold til energioptimering af dit hus. Vi tager også gerne en uforpligtende snak og leverer et tilbud på energioptimering hos dig. 
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 21 40 51 11 eller send en mail til info@mikkelsents.dk Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde og så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.