Nybyggeri nær Varde & Esbjerg

Hos Mikkelsen Tømrer og Snedker er vi eksperter i nybyggeri, både til erhvervs- og privatkunder.
Går du med tanken om nybyg, er et samarbejde med Mikkelsen Tømrer og Snedker et rigtig godt valg. Vi holder til i Næsbjerg, men har både kunder fra både Esbjerg og Varde egnen. 

Vi har erfaringen og rådgiver gerne i forhold til alle byggeriets faser, og kender markedet, og vi følger hele tiden med i, hvad der sker af nye tiltag.

Når du skal bygge nyt, kan vi hos Mikkelsen Tømrer og Snedker stå for hele processen fra første blyantsstreg til overlevering af nøglen til det færdige hus.

Nybyggeri

Inden du begynder dit nybyg

Når du beslutter dig for at det er et nybyggeri du gerne vil have, er der et stort planlægningsarbejde, der skal gøres.
Udover alle de ting, der skal tages stilling til i forhold til tegninger, materialevalg, placering af nybyggeriet og forhold i lokalplanen, så er det vigtigt, at grunden og undergrunden også er i orden.

For mange kan det være svært at overskue et nybyg fra start til slut, men der er også mange spørgsmål at tage stilling til undervejs.

Med Mikkelsen Tømrer og Snedker som samarbejdspartnere kommer du kun til at tage stilling til de sjove spørgsmål.

Vi er professionelle og har kun de bedste samarbejdspartnere. Så du får en god oplevelse og følelsen af tryghed gennem dit projekt.

Vi står gerne for totalentreprisen på dit husbyggeri, så du er sikker på, at få en helt igennem professionel byggeløsning, men vi kan også træde til som underentreprenør på udvalgte opgaver.


Hvad er prisen for et nybyggeri i Esbjerg og varde?

For mange kan det være svært at regne den færdige pris på et nybygget hus, da der er rigtig mange ting at tage højde for.

Vi gør meget ud af den indledende rådgivning i forhold til materialer, placering på grunden og muligheder i forhold til lokalplanen. Når der er styr på alle disse faktorer, er faktisk ikke så svært at lave en pris, der holder hele vejen igennem.

Det er vigtigt for Mikkelsen Tømrer og Snedker, at det færdige resultat er lige præcis det, du som kunde drømte om. Derfor er vi også stærke, når vi snakker budgetter.

Vi prioriterer højt, at der er styr på byggepladsen, at der er pænt ryddet, at kvaliteten er i top hele vejen igennem, og at budgettet ikke overskrides, så du som kunde er rigtig godt tilfreds den dag, du får nøglen til dit nybygget hus.


Få et tilbud på dit nybyggeri

Hos Mikkelsen Tømrer og Snedker tager vi alle former for nybyg ind, uanset om det er erhverv eller privat nybyggeri, totalentreprise eller som underleverandør.

Kontakt os på telefon: 21 40 51 11 eller på mail: info@mikkelsents.dk for en uforpligtende snak og lad os give et bud på et problemfrit og inspirerende forløb på dit nybyggeri.