21405111

Tilbygninger

Har du brug for en ny tilbygning? Lad Mikkelsen Tømrer & Snedker hjælpe dig!

Er pladsen blevet lidt trang, kan løsningen være en ny tilbygning. Går du med drømme om mere plads, så kan vi hjælpe dig på vej.

Mikkelsen Tømrer og Snedker holder til ved Varde nær Esbjerg, men vi laver tilbygninger i hele Danmark til konkurrencedygtige priser.

Vi har stor erfaring med at se mulighederne, og i samarbejde med dig kan vi få dine ønsker og drømme skitseret, så det kan blive til virkelighed.

Det kan være svært at vurdere, hvor meget mere plads, man har brug for, og hvad der i det hele taget kan lade sig gøre i det pågældende hus på den pågældende grund. Det er også vigtigt at overveje tilbygningens udtryk – skal den være i samme stil som resten af huset, eller skal den skille sig ud?

Vi går højt op i at have en god pingpong med dig i tegneprocessen, og her kan vi give dig helt nye perspektiver på dine ideer, så den nye tilbygning ender med at blive meget bedre end først tænkt – både i forhold til funktion, materialer og udtryk.

Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere.

 

Ønsker du hjælp til at bygge til eller inspiration til din tilbygning?

Er pladsen blevet lidt trang, kan løsningen være en ny tilbygning. Tilbygning er en stor del af arbejdet hos Mikkelsen Tømrer og Snedker. Vi tager altid gerne en snak om de muligheder, vi kan  bidrage med, hvis du skal have lavet en tilbygning.

Mikkelsen Tømrer og Snedker er et firma med beliggenhed i Næsbjerg, tæt på både Varde og Esbjerg, men der er ingen steder i Danmark, som er for langt væk for os. Uanset hvor du kommer fra, tager vi gerne en snak om din nye tilbygning. Uanset hvilken type af tilbygning, du går med i tankerne, vil et samarbejde med Mikkelsen Tømrer og Snedker være et godt valg. Vi har masser af erfaring med tilbygninger og kan sammen med kompetente samarbejdspartnere sørge for, at du får den helt rigtige tilbygning til den helt rigtige pris.

Vi påtager os gerne rollen som byggeleder, så du kan nyde byggeriet og kun være med i de sjove beslutninger. Mikkelsen Snedker og Tømrer holder styr på hele byggeriet og sørger for, at alt går efter planen både i forhold til leverandører af materialer til øvrige samarbejdspartnere. Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig gennem dit næste tilbygningsprojekt på allerbedste måde.

 

Tilbygning til dit hus eller erhverv

Går du med drømme om mere plads, så kan vi hjælpe dig på vej. Vi har stor erfaring med at se mulighederne, og i samarbejde med dig kan vi få dine ønsker og drømme skitseret, så det kan blive til virkelighed.

Hos Mikkelsen Tømrer og Snedker har vi stor erfaring i at lave tilbygninger, og vi vægter rådgivningen inden byggeriet meget højt. Det kan være svært at vurdere, hvor meget mere plads, man har brug for, og hvad der i det hele taget kan lade sig gøre på den pågældende bygning på den pågældende grund. Det er også vigtigt at overveje tilbygningens udtryk – skal den være i samme stil som resten af bygningen, eller skal den skille sig ud? Vi går højt op i at have en god “ping-pong” med dig i tegneprocessen, og her kan vi give dig helt nye perspektiver på dine ideer, så den nye tilbygning ender med at blive meget bedre end først tænkt – både i forhold til funktion, materialer og udtryk.

Hos Mikkelsen Tømrer og Snedker ser vi det som en særlig disciplin at kombinere nyt og gammelt, kontakt os, og vi kan få en snak og inspirere dig til et endnu flottere tilbygning.

 

Hvad koster en tilbygning ?

Man kan selvfølgelig ikke uden videre give en pris på en tilbygning, for det afhænger af størrelse og valg af materialer.

Mikkelsen Tømrer og Snedker tager rigtig gerne en snak og kommer med en konkurrencedygtig pris på din nye tilbygning. Vi kan stå til rådighed som både totalleverandører eller underleverandører, uanset hvordan du ønsker at bruge os er vores mål at bidrage på en måde, så du som kunde får en rigtig god oplevelse.

Vælger du at bruge Mikkelsen Tømrer og Snedker som totalleverandører på din tilbygning, holder vi os til planen og det fastlagte budget, så der kommer ingen ekstra regninger, og nybyggeriet står klar til aftalt tid.

 

Få et tilbud på din nye tilbygning

Hos Mikkelsen Tømrer og Snedker laver vi tilbygninger til både private og erhvervslivet.

Uanset om du vil bruge os som totalleverandør eller underleverandør, så er vi konkurrencedygtig på prisen. Vi tager dig gerne i hånden under hele byggeriet, lige fra ideudvikling, tegning, materialevalg, byggegodkendelser og helt ind til din tilbygning står klar til brug. Kontakt os og lad os få en snak om, hvordan vi kan gribe opgaven an.

Gem