Er pladsen blevet lidt trang, kan løsningen være en ny tilbygning til dit hus. Går du med drømme om mere plads, så kan Mikkelsen Tømrer & Snedker hjælpe dig på vej.

Vi kan tilbyde dig en tilbygning af hus til konkurrencedygtige priser i Esbjerg.

Det kan være svært at vurdere, hvor meget mere plads man har brug for, og hvad der i det hele taget kan lade sig gøre i det pågældende hus, på den pågældende grund.

Det er også vigtigt at overveje tilbygningens udtryk – skal den være i samme stil som resten af huset, eller skal den skille sig ud?

Kontakt os

Ønsker du hjælp til at bygge til eller inspiration til din tilbygning til huset?

Uanset hvilken type af tilbygning, du går med i tankerne, vil et samarbejde med os være et godt valg. Vi har masser af erfaring med tilbygninger, og kan sammen med kompetente samarbejdspartnere sørge for, at du får den helt rigtige tilbygning til dit hus, til den helt rigtige pris.

Vi påtager os gerne rollen som byggeleder, så du kan nyde byggeriet og kun være med i de sjove beslutninger.

Vi holder styr på hele byggeriet og sørger for, at alt går efter planen både i forhold til leverandører af materialer til øvrige samarbejdspartnere.

Tilbygninger

Hvad koster en tilbygning til huset?

Man kan selvfølgelig ikke uden videre give en pris på en tilbygning til dit hus, for det afhænger af størrelse og valg af materialer.

Hos Mikkelsen Tømrer og Snedker har vi stor erfaring med at lave tilbygninger, og vi vægter rådgivningen inden byggeriet meget højt. 

Vi tager rigtig gerne en snak og kommer med en konkurrencedygtig pris på din nye tilbygning.

Vælger du at bruge Mikkelsen Tømrer og Snedker som totalleverandører på din tilbygning til huset, holder vi os til planen og det fastlagte budget, så der ikke kommer ekstra regninger, og nybyggeriet står klar til aftalt tid.

Få et tilbud på din nye tilbygning i Esbjerg

Hos Mikkelsen Tømrer og Snedker laver vi tilbygninger til både private og erhvervslivet i Esbjerg. Vi tager dig gerne i hånden under hele byggeriet, lige fra ideudvikling, tegning, materialevalg, byggegodkendelser og helt ind til din tilbygning står klar til brug.

Vi kan kontaktes via mail info@mikkelsents.dk eller ved at ringe på telefon 21 40 51 11. Du har også muligheden for at udfylde kontaktformularen, så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.