Trænger du til et nyt tag?

Trænger dit tag til en udskiftning, så kan vi hjælpe dig. Vi har stor erfaring med tagarbejde og tagkonstruktioner i Esbjerg, og tager os af alle opgaver vedrørende tag som nye spær, samt lægning af selve det nye tag. 

Vi prioriterer højt, at du får den bedste vejledning under hele processen, så du kan tage de rigtige valg, når det kommer til kvalitet og udseende af dit nye tag. 

Det er vigtigt, at helheden tager sig godt ud, men også at der er tænkt på holdbarhed og vedligehold. Vi laver også tage på nybyg, og er uheldet ude, kan vi ligeledes udføre tagreparation.

Kontakt os

Professionel rådgivning og udskiftning af nyt tag i Esbjerg

Hos Mikkelsen Tømrer & Snedker har vi stor erfaring i såvel opsætning af tag på nye huse samt udskiftning af tag på gamle huse. Overvejer du at skifte dit tag til nyt, så bidrager vi gerne med en uforpligtende snak om de muligheder, du har.

Vi har erfaringen i at rådgive, vi kender de forskellige tagprodukter og følger hele tiden med i markedet, således vi har en finger på pulsen omkring nye produkter samt nye regler og love.

Nyt tag

Skal du have nyt tag på dit hus?

Du har måske gjort dig en masse tanker om, hvilket tag du gerne vil have, og hvordan designet skal være på dit nye tag. Vi arbejder med både renovering af tag og lægning af nyt tag. 

Vi har erfaring med rigtig mange måder at lave et tag på, og der er garanteret muligheder, du ikke har tænkt over. 

Vi bidrager gerne med vores viden om gode og smarte tagløsninger. Vi har tit oplevet, at vores erfaring med byggeprojekter kan bidrage til nye gode tanker, og ideer i forhold til valg af nyt tag.

Hvad koster et nyt tag på dit hus?

Prisen på et nyt tag afhænger af mange forskellige ting: 

  • Hvilket tag vælger du at lægge på dit hus? 
  • Er spærkonstruktionen i orden? 
  • Hvordan er det gamle tag monteret? 

Nogle gange kan man også med fordel kigge på isoleringen af dit loft med det samme.

Vores vigtigste opgave er at sørge for, at dine drømme bliver til virkelighed inden for de rammer og det budget, der er opsat.
 
Vælger du os som totalentreprise på din renovering, så vil vi holde os indenfor det fastlagte budget, så der ikke kommer ekstra regninger. 

Få et uforpligtende tilbud på nyt tag i Esbjerg

Uanset om du skal bruge en ny totalløsning, eller om du har behov for den gode samarbejdspartner til at varetage delopgaver i forbindelse med dit nye tag, så er Mikkelsen Tømrer og Snedker det helt rigtige valg.

Kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder. Vi tager gerne en uforpligtende snak, og leverer et tilbud på lægning af dit nye tag i Esbjerg. 

Vi kan kontaktes på 21 40 51 11 eller på mail info@mikkelsents.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.