21405111

Nyt tag

Skal du have nyt tag? Så få et gratis og uforpligtende tilbud fra Mikkelsen Tømrer og Snedker. Vi er konkurrencedygtige på prisen uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Trænger dit tag til en udskiftning, så kan vi hjælpe dig. Vi har stor erfaring med tagarbejde og tagkonstruktioner. Vi tager os af alle opgaver vedrørende tag som nye spær og lægning af selve det nye tag. Vi laver også tage på nybyg.

Vi prioriterer højt, at du får den bedste vejledning under hele processen, så du kan tage de rigtige valg, når det kommer til kvalitet og udseende af dit nye tag. Det er vigtigt, at helheden tager sig godt ud, men også at der er tænkt på holdbarhed og vedligehold.

Vil du gerne høre mere om mulighederne for et nyt tag, så kontakt os gerne.

Professionel rådgivning og udskiftning af tag

Har du brug for et tømrerfirma, som kan give dig den gode rådgivning om udskiftning af dit tag?

Hos Mikkelsen Tømrer og Snedker har vi stor erfaring i såvel opsætning af tag på nye huse samt udskiftning af tag på gamle huse, så overvejer du at skifte dit tag, så kontakt os – vi bidrager gerne med en uforpligtende snak om de muligheder, du har.

Mikkelsen Tømrer og Snedker holder til i Varde ved Esbjerg, men vi lægger gerne nyt tag i hele Danmark.

Er dit gamle tag blevet utæt, og har du behov for et nyt tag, er Mikkelsen Tømrer og Snedker den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe dig videre. Vi har erfaringen i at rådgive, vi kender de forskellige tagprodukter og følger hele tiden med i markedet, således vi har en finger på pulsen omkring nye produkter samt nye regler og love. Dermed kan vi altid sikre dig den helt rigtige løsning, både i forhold til valg af produkt, nuværende og kommende lovgivning samt ikke mindst pris.

Mikkelsen Tømrer og Snedker kører gerne hele projektet for dig, og skal der bruges underleverandører, som for eksempel en elektriker til afmontering af installationer i spærkonstruktionen, kan du trygt overlade opgaven til os. Vi har de rigtige kontakter, så vælger du Mikkelsen Tømrer og Snedker til at lægge et nyt tag på dit hus, skal du kun ringe ét sted hen. Mikkelsen Tømrer og Snedker leverer kun kvalitet, og dermed kvalitetssikrer vi også det arbejde, som vores underleverandører leverer til dig som kunde.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder. Kontakt os i dag.

 

Skal du have nyt tag på dit hus?

Er det tid til udskiftning af dit tag, er der nogle ting, der skal tages højde for, inden arbejdet går i gang. Ud over valg af tagtype, og hvilket produkt/design du ønsker på dit nye tag, skal vi sikre os, at spærkonstruktionen også er bygget rigtigt og kan bære dit nye tag. Også her kan Mikkelsen Tømrer og Snedker bidrage med beregninger, så vi sikrer os, at alt er dimensioneret korrekt.

Du har uden tvivl gjort dig en masse tanker om, hvilket tag du gerne vil lægge, og hvordan designet skal være på dit nye tag. Vi arbejder med både renovering af tag og lægning af nyt tag, derfor har vi også erfaring med rigtig mange forskellige måder at lave et tag på, og der er garanteret muligheder, du ikke har tænkt over. Vi bidrager gerne med vores viden om gode og smarte tagløsninger. Vi har tit oplevet, at vores erfaring med byggeprojekter kan bidrage til nye gode tanker og ideer i forhold til valg af nyt tag.

 

Hvad koster et nyt tag på dit hus?

Prisen på et nyt tag afhænger af mange forskellige ting: Hvilket tag vælger du at lægge på dit hus? Er spærkonstruktionen i orden? Hvordan er det gamle tag monteret? Nogle gange kan man også med fordel kigge på isoleringen af dit loft med det samme, da det er nemt at optimere, når taget er pillet af.

Mikkelsen Tømrer og Snedker leverer altid gerne en seriøs, uforpligtende og konkurrencedygtig pris på lægning af dit nye tag.

Vores vigtigste opgave er at sørge for, at dine drømme bliver til virkelighed inden for de rammer og budget, der er opsat. Vælger du Mikkelsen Tømrer og Snedker som totalentreprise på din renovering, så vil vi holde os inden for det fastlagte budget. Der kommer med andre ord ingen ekstra regninger i forbindelse med, at vi lægger dit nye tag.

Når vi lægger dit nye tag, prioriterer vi rigtig højt, at budgettet overholdes, at kvaliteten er til et 12 tal hver gang, og at du som kunde er tryg hele processen igennem. Det er også meget vigtigt, at der er orden og opryddeligt på byggepladsen – med andre ord, så betyder det meget for os, at du har lyst til at videregive dine gode erfaringer med Mikkelsen Tømrer og Snedker.

 

Få et uforpligtende tilbud på dit nye tag

Hos Mikkelsen Tømrer og Snedker udfører vi totalentreprise, også i forbindelse med tagkonstruktioner. Uanset om du skal bruge en ny totalløsning, eller om du har behov for den gode samarbejdspartner til at varetage delopgaver i forbindelse med dit nye tag, så er Mikkelsen Tømrer og Snedker den helt rigtige samarbejdspartner.

Vi tager gerne en uforpligtende snak og leverer et tilbud på lægning af dit nye tag. Mikkelsen Tømrer og Snedker er med hele vejen, og vi sørger for, at du når i mål på bedste måde.

Kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder.

Gem

Gem