21405111

Totalrenovering af hus

Har du brug for et tømrerfirma, som kan stå for totalentreprise på en totalrenovering af dit hus?

Hos Mikkelsen Tømrer og Snedker har vi stor erfaring med totalrenoveringer. Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne for et godt samarbejde.

Vi holder til i Næsbjerg, som ligger tæt ved både Varde og Esbjerg, men vi har kunder i hele landet.

Skal din bolig renoveres? Så kan vi hos Mikkelsen Tømrer og Snedker hjælpe dig videre. Vi har stor erfaring med renovering og har mange gode samarbejdspartnere, så vi kan sikre dig den bedste løsning til en konkurrencedygtig pris.

Vi sørger for at indhente tilbud på de enkelte dele af renoveringen, og vi sørger for, at du er klædt på til at tage de rigtige valg – for eksempel i forhold til valg af materialer.

Vores filosofi er, at du som kunde skal have mindst muligt at lave under renoveringen. Vi står kort og godt for det hele og kan som byggeleder sørge for, at dit renoveringsprojekt går efter planen, og at arbejdet er af højeste kvalitet.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores ydelser.

Totalrenovering af hus

Går du med overvejelser om totalrenovering af dit hus eller måske bare en mindre ombygning? Der er rigtig mange muligheder og overvejelser, man skal gøre sig, inden man begynder på en totalrenovering af sit hus.

Du har sikkert ideer og ønsker til, hvordan dit nye hus skal være, når du investerer i en totalrenovering. Det kan dog ofte være svært at få alle detaljerne med, og det er her, vi kommer ind i processen.

Vores erfaring viser, at mange boligejere, som skal have lavet en totalrenovering af deres hus, ikke altid har taget højde for alle forbehold, regler og krav til blandt andet energi. Når du sætter gang i en totalrenovering af huset, skal alle trådene bindes sammen, så du får dine drømme, de gældende byggeregler og ikke mindst dit budget til at gå op i en højere enhed.

Hos Mikkelsen Tømrer og Snedker har vi stor erfaring med totalrenoveringer af huse. Vi er vant til at projektstyre og få alle elementerne til at gå op i en højere enhed.

 

Hvad koster en totalrenovering

Prisen på en totalrenovering er altid forskellig fra projekt til projekt. Der er mange parametre, der skal tages højde for, og du vil derfor få en individuel og fast pris på din totalrenovering. Vi kommer gerne med en uforpligtende og konkurrencedygtig pris på renovering af dit hus.

Vores vigtigste opgave er at sørge for, at dine drømme bliver til virkelighed inden for de rammer og budget, der er opsat. Vælger du Mikkelsen Tømrer og Snedker som totalentreprise på din renovering, så vil vi holde os inden for det fastlagte budget. Der kommer med andre ord ingen ekstra regninger i forbindelse med totalrenovering af dit hus.

 

Få et tilbud på totalrenovering

Hos Mikkelsen Tømrer og Snedker udfører vi totalentreprise på totalrenoveringer af huse. Selvom der er tale om en større totalrenovering, så er vi konkurrencedygtig på prisen.

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på totalentreprise på dit byggeprojekt. Vi er med dig hele vejen i processen lige fra tegninger, materialebeskrivelse og, byggegodkendelser til den færdige totalrenovering, og dit drømmehus står klar.

Gem